Autoverzekering Afsluiten

Snel je autoverzekering online afsluiten?   Bekijk alle premies op goedkoopsteautoverzekering.net

Uitleg over de online afsluit tool

Stap 1:  Verzamel alle gegevens die je nodig hebt:  Het kenteken van de auto die je wilt verzekeren, de postcode van je woonadres, het huisnummer, je geboorte datum en het aantal schade vrije jaren.

Screen Shot 2016-09-06 at 1.41.19 PM

Extra gegevens:  Om de juiste autoverzekering af te sluiten vragen wij je ook om de volgende gegevens in te vullen: Welke leeftijd behaalde jij je autoverzekering, wil je een WA, WA beperkt Casco of WA Allrisk verzekering afsluiten, hoeveel eigen risico je wilt en hoeveel km’s per jaar jij rijd.

 

Stap 2:  Jouw gegevens worden verwerkt en doorgestuurd naar de database waar autoverzekeraars hun premie bekend maken. Ook wordt er een koppeling gemaakt met de database waar alle kentekens staan  verwerkt. Dit kan enkele seconden duren.Autoverzekering database

 

Stap 3:  De premies zijn bekend en worden getoond in een overzicht met daarbij ook de afsluitknop.  De laagste premie staan bovenaan. Daarnaast vindt je de kwaliteitsscores van de verzekering.

Screen Shot 2016-09-06 at 1.57.22 PM

 

Stap 4: Weet jij welke autoverzekering je wilt afsluiten? Dan klik je op de afsluiten knop. Je wordt nu doorgestuurd naar de autoverzekering van jouw keuze. Deze kan je vervolgens afsluiten bij de autoverzekeraar van jouw keuze. Er is dus geen tussenpersoon, je sluit je autoverzekering direct af bij de autoverzekeraar.

 

Informatie:  Het online vergelijken van autoverzekeringen is gemakkelijk en snel. Toch kunnen er soms verschillen zijn tussen de verschillende autoverzekeringen. Vooral op het gebied van All-risk en beperkt casco. Zorg er daarom altijd voor dat je goed de polisvoorwaarden leest van de autoverzekering die je wilt afsluiten. Heb je hier toch advies voor nodig dan kan je een tussenpersoon in jouw regio benaderen. Let daarbij wel op dat veel tussenpersonen de direct-labels niet afsluiten. Dit omdat zij daarvoor geen doorlopende provisie ontvangen.

Start hier met het berekenen van je autoverzekering premie.