Autoverzekering voor je Landrover

NL

Landrover verzekeren

Landrover verzekering

De gemiddelde Allrisk autoverzekering voor een Land Rover kost 168,18 EUR. Dit is een gemiddelde over 127 berekeningen genomen over 2018 en 2019. Land Rover is daarmee één van de duurdere auto’s om te verzekeren.

Sorteer op: Sort 1 Sort 2

Deze gemiddeldes zijn gebaseerd op 127 berekeningen op verschillende voertuigen en situaties. De berekening voor jouw landrover kan dus sterk afwijken van deze gemiddeldes. Vooral Centraal Beheer wordt vaak gekozen voor het verzekeren van een Landrover.

 • Nr.
   
  Aanbieder
  Score
  Prijs p.m.
 • 1
  Centraal Beheer
  10
  36,85
 • 2
  FBTO
  7.810
  45,03
 • 3
  DITZO
  10
  57,14
 • 4
  Nationale Nederlanden
  10
  66,33
 • 5
  Ohra
  10
  70,70

Een landrover is een luxe auto welke al snel duurder is dan een gemiddelde middenklasse. Mede daarom worden veel Landrovers allrisk verzekerd. De premie voor een allrisk verzekering ligt al snel rond de 300 EUR. Op onze website is vooral Centraal Beheer een veel berekende autoverzekering voor Landrover. Bereken voor de laagste premie hier je autoverzekering.

Geschiedenis Landrover

Land Rover werd opgericht in 1948 en produceert uitsluitend terreinwagens. Door zich uitsluitend op de productie van terreinwagens te richten, zet het merk sinds zijn oprichting telkens weer de standaard voor de nieuwste generatie SUV’s. Denk hierbij aan de Discovery, Freelander, Evoque en Range Rover Sport. Het merk heeft zich ook in de autosport bewezen, met name bij woestijnrally’s als Parijs-Dakar en de Camel Trophy.

Wij zoeken graag een goede verzekering uit voor jouw Discovery, Defender, Freelander of Range Rover.