Land Rover verzekering

NL

Land Rover verzekeren

Landrover verzekering

 

Sorteer op: Sort 1 Sort 2

Deze gemiddeldes zijn gebaseerd op 127 berekeningen op verschillende voertuigen en situaties. Voor jouw Land Rover kan de berekening sterk afwijken van deze gemiddeldes. Vooral verzekeraar Centraal Beheer is op onze site populair voor het verzekeren van een Land Rover.

 • Nr.
   
  Aanbieder
  Score
  Prijs p.m.
 • 1
  autoverzekering
  Centraal Beheer
  10
  36,85
 • 2
  page-logo
  FBTO
  7.810
  45,03
 • 3
  D
  Ditzo
  10
  57,14
 • 4
  Nationale Nederlanden
  10
  66,33
 • 5
  Ohra
  10
  70,70
 • 6
  Nowgo autoverzekering
  NowGo
  10
  84,43
 • 7
  Aegon autoverzekering
  Aegon
  10
  110,01

Een Land Rover is een luxe auto welke al snel duurder is dan een gemiddelde middenklasse. Mede daarom worden veel Land Rovers allrisk verzekerd. De premie voor een allrisk verzekering is gemiddeld 173.11. Bij het verzekeren van een Land Rover kan je ook kiezen voor een WA of een Beperkt Casco verzekering. De premie voor een WA autoverzekering voor een Land Rover is gemiddeld 92.73. Voor een Beperkt Casco verzekering ligt de gemiddelde premiehoogte op 105.94. Deze gemiddelden zijn gebaseerd op 127 berekeningen die gemaakt zijn via onze website. Wil je weten wat de gemiddelde premie voor jouw Land Rover is? Bereken dan hier het goedkoopste tarief voor jouw Land Rover.

Niet alleen persoonlijke factoren zijn van invloed op de hoogte van je premie, ook de uitrusting van je auto bepaalt de hoogte van je autoverzekering. Veel Land Rover-modellen zijn bijvoorbeeld uitgerust met Emergency Brake Assist. Dit systeem voelt aan wanneer je het rempedaal snel, maar niet krachtig genoeg intrapt. Het verhoogt dan de remdruk via de ABS-pomp en zorgt ervoor dat je sneller stopt. Het Electronic Traction Control systeem optimaliseert tractie en het Electronic Brakeforce Distribution systeem varieert automatisch de remkracht aan de voor- en achteras en verkort zo de remweg.

Geschiedenis Land Rover

Land Rover werd opgericht in 1948 en produceert uitsluitend terreinwagens. Door zich uitsluitend op de productie van terreinwagens te richten, zet het merk sinds zijn oprichting telkens weer de standaard voor de nieuwste generatie SUV’s. Denk hierbij aan de Discovery, Freelander, Evoque en Range Rover Sport. Het merk heeft zich ook in de autosport bewezen, met name bij woestijnrally’s als Parijs-Dakar en de Camel Trophy.

Wij zoeken graag een goede verzekering uit voor jouw Discovery, Defender, Freelander of Range Rover.