• Premie

  8
 • Service

  6
 • Informatie

  7
 • verzekering

  Afhandeling

  7

Ditzo is een autoverzekeraar die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan heeft. Zo heeft Ditzo ieder jaar opnieuw een hoge klantscore en hanteert de verzekeraar een bonuskorting. Iedereen die weinig tot geen schade rijdt, ontvangt deze bonuskorting bovenop de maandelijkse premie. Op deze manier blijft het afnemen van een autoverzekering voor iedereen betaalbaar.

Ditzo is een auto- en zorgverzekeraar en onderdeel van ASR Nederland. Door er voor te zorgen dat je betaalde premie in goede handen is, kan Ditzo zijn klanten beschermen tegen eventuele financiële risico’s die komen kijken bij autoschade.

Een luisterend oor
Autoverzekeraar Ditzo onderscheidt zich van andere autoverzekeraars door een luisterend oor te bieden aan zijn klanten. Er heerst nog steeds veel onvrede en wantrouwen over autoverzekeraars. Door dit soort factoren mee te laten spelen in het beleid op autoverzekeringen, probeert de autoverzekeraar het vertrouwen van de consument weer terug te winnen.

Ditzo begrijpt dat de tijd, geld, emotie, vertouwen en energie van de verzekerde kostbaar is. Daarom probeert de verzekeraar zijn klanten zijn serieus mogelijk te helpen.

Lage prijs
Ondanks dat de kwaliteit bij Ditzo hoog is, is de prijs laag. En die blijft laag, mede dankzij prijsafspraken met partners zoals schadeherstelbedrijven. Dankzij een goed ingerichte organisatie profiteren verzekerden van een lagere autopremie.

NL

Prijsgidsen

Meer informatie

1 expertbeoordelingen over Ditzo

 • 9 mei 2019

  Redactie goedkoopsteautoverzekering.net

  Goedkoopsteautoverzekering.net ging voor jou op onderzoek uit en vergeleek tientallen reviews over de autoverzekeringen van Ditzo. Consumenten noemen een helder aanbod. Recensenten zijn verdeeld over de klantenservice. Schade kan makkelijk gemeld worden via bijvoorbeeld de app. Moneyview geeft Ditzo de maximale score van 5 sterren voor de prijs.

  Premie
  8 10
  Service
  6 10
  Keuze
  7 10
  Vergoeding
  7 10
Terug naar informatie