Disclaimer

Disclaimer

Rocket Insurance is verantwoordelijk voor de totstandkoming van de website goedkoopsteautoverzekering.net. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de site. Door het gebruik van de site accepteer je de disclaimer.


Wij bieden met deze website consumenten en gebruikers de mogelijkheid om autoverzekeringen en daaraan gerelateerde producten te vergelijken en op basis van deze informatie overeenkomsten aan te gaan met deze verzekeraars. Dit doen we naar ons beste vermogen, op basis van de meest actuele informatie. Deze informatie is door onze experts zorgvuldig samengesteld. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen we geen garanties geven over de juistheid van de geboden informatie en adviezen. Snelle ontwikkelingen of prijswijzigingen kunnen ertoe leiden dat informatie verouderd of onvolledig is. Sommige product- en prijsgegevens worden onderhouden door derden wij zijn hier afhankelijk van deze derde partijen, deze informatie kan onvolledig of incorrect zijn. Acties van gebruikers op basis van onze informatie en adviezen komen dan ook voor eigen risico, rekening en verantwoordelijkheid.

Kom je op onze website onvolledige of niet correcte informatie tegen. Dan kan je dit aan ons doorgeven op het email adres: administratie@rocketinsurance.nl

Geactualiseerd 26-03-2019