Ons verhaal, snel een
objectieve vergelijking maken.

img@2x

Over ons

 

Goedkoopsteautoverzekering.net
Rocket Insurance BV
Gustav Mahlerplein 2
1082 MA Amsterdam

Wij denken out-of-the-box over verzekeringen 

Wij hebben allemaal op een bepaalt moment in ons leven te maken met financiële keuzes. Voor lange tijd waren mensen afhankelijk van een beperkte hoeveelheid informatie en werd de markt gedomineerd door tussenpersonen. De tijd van beperkte informatie heeft plaatsgemaakt voor ‘The information age’ waarin er nu sprake is van informatie-overvloed. Het maken van financiële beslissingen wordt daardoor niet makkelijker.

Wij zijn al vanaf 2012 bezig met snelle, duidelijke tools om dit te veranderen. Onze tools geven een duidelijk overzicht van de premie en de premievoorwaarden. Zodat jij een weloverwogen keuze kan maken bij welke verzekeraar jij je auto verzekert.  

Eerlijk en open 

Het is simpel; Jij bent onze hoogste prioriteit. De informatiegidsen die wij leveren, de tools die wij bouwen en ons redactiewerk zijn objectief, onafhankelijk en gemakkelijk.  

Dus hoe verdienen wij dan geld? In bepaalde gevallen ontvangen wij een commissie als iemand klikt op een product en goedgekeurd wordt via onze website. Echter, beïnvloed dit in geen geval onze reviews, adviezen of content. Wij staan aan jouw kant, ook al verdienen wij er niks aan.  

KvK: 56271670
BTWnr: NL852050902B01
Bank rek: NL61ABNA0455652791 (tnv Rocket Insurance BV)
BIC: ABNANL2A
AFM vergunning: 12042897

Klantwaardering

Klanten waarderen ons gemiddeld met een cijfer boven de 8. Bekijk hier alle klantervaringen:

 

Geen tussenpersoon/ geen middlemen 

Goedkoopsteautoverzekering.net is geen tussenpersoon. Dit betekend dat wij geen klantgegevens opslaan, anders dan de gegevens die nodig zijn voor de berekening van de premie. Ook betekend dit dat wij geen cross-selling doen en proberen andere producten aan jou te verkopen. Ook ontvangen wij geen doorlopende provisie van verzekeraars.

De werkzaamheden die wij verrichten zijn sinds een aantal jaar vergunningsplichtig en vallen onder de activiteit bemiddelen. Daarom hebben wij ons aangesloten onder een collectieve AFM-vergunning van  Awin B.V met nummer: 12042897.

Wij geloven in transparantie. Lees daarom hier hoe wij geld verdienen. Heb je vragen? Stel ze gerust hier op onze contactpagina wij nemen dan direct contact met je op.

Onze publicaties en accreditaties

Goedkoopsteautoverzekering.net doet jaarlijks verschillende publicaties op het gebied van autoverzekeringen. Hieronder een aantal van onze publicaties in de media: 

Het FD publiceerde ons onderzoek naar de merken met de goedkoopste autoverzekeringen. In dit onderzoek kwamen Japanse automerken als voordeligst te verekeren naar voren.

 

 

De Telegraaf publiceerde de resultaten van ons onderzoek naar de prijs per provincie. Hierin kwam naar voren dat inwoners van Zuid Holland meer premie betalen en dat inwoners van Groningen minder premie betalen. 

 

 

Het AD publiceerde ons onderzoek naar de verschillen tussen elektrische auto’s en auto’s op brandstof in de verzekeringspremie. 

 

 

Amweb assurantiemagazine publiceerde ons onderzoek naar de prijsverschillen tussen autoverzekeringen voor jongeren en niet jongeren. 

 

 

 

 

Namens ons hele team; veel succes op deze site!

Remko Allertz 

Ga naar het contact formulier