Autoverzekering berekenen

Bereken je autoverzekering op prijs en kwaliteit

Autoverzekering vergelijken

Uw kenteken
Op basis van uw kenteken zoeken wij uw auto merk, model en uitvoering op. Aan de hand daarvan kunnen we o.a. de dagwaarde schatten en de juiste premies berekenen. Geen kenteken?
Uw postcode
Autoverzekeraars hanteren een postcodebeleid om de hoogte van uw premie te bepalen. Bijv. 3162 PD
Uw huisnummer
Sommig Autoverzekeraars hebben een huisnummer nodig om de hoogte van uw premie te bepalen. Bijv. 21
Uw geboortedatum
Uw leeftijd kan van invloed zijn op de hoogte van uw premie, vooral als u jonger bent dan 24, of ouder dan 60. Bijv. 08-06-1975
Aantal schadevrije jaren
Verzekeraars geven korting op uw premie a.d.h.v. het aantal schadevrije jaren dat u hebt opgebouwd. Wanneer u overstapt van verzekeraar, neemt u de opgebouwde jaren mee. Bereken jaren
Leeftijd behalen rijbewijs
Op basis van het behaalde rijbewijs, berekenen verzekeraars uw rijervaring. De verzekeraar beredeneert dat iemand met meer rijervaring minder kans op schade heeft.
Type verzekering
Kies uw type verzekering
Eigen risico
Kies uw eigen risico
Uw verbruik
Uw verbruik is van invloed op de berekening, omdat verzekeraars ervan uitgaan dat een veelvoudig weggebruiker meer kans op schade heeft.

Autoverzekering berekenen

Goedkoopsteautoverzekering.net helpt je bij het vinden van de beste autoverzekering voor jouw situatie. Met de vergelijk-tool  bereken je gemakkelijk en snel de laagste premie. Verzekeraars berekenen de hoogte van je premie aan de hand van een aantal factoren. De leeftijd van de  autobezitter, het type auto, het aantal kilometers per jaar, het aantal schadevrije jaren en de hoogte van het eigen risico spelen allemaal een rol. Op basis van de door jou ingevulde informatie vergelijken wij voor jou de verschillende verzekeraars op prijs en dekking. De goedkoopste verzekeraars worden in een overzicht getoond. Je kunt vervolgens direct je verzekering afsluiten bij de verzekeraar.

Goedkoopsteautoverzekering.net berekend de premie van de goedkoopste verzekeraars  welke direct afgesloten kunnen worden. De site kijkt dagelijks naar de aanbiedingen van grote verzekeraars en is daardoor altijd op de hoogte van de goedkoopste verzekeringen. Bij eventuele vragen of hulp bij het invullen van de vergelijk-tool  staan onze medewerkers graag voor je klaar.