• Premie

  7
 • Service

  8
 • Informatie

  8
 • verzekering

  Afhandeling

  7

De naam Aegon ontstond in 1983. AGO en ENNIA fuseerden. Aegon werd de één na grootste verzekeraar van Nederland. De missie van Aegon is om klanten in staat te stellen zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dit doen ze door je te informeren, alternatieven te tonen, passend advies te geven en producten en diensten te leveren die voor elke fase in je leven van belang zijn.

Aegon Foundation
Aegon draagt biedt mensen ondersteuning bij het inzicht krijgen in hun toekomstige financiële situatie. Via de Aegon Foundation bieden medewerkers ondersteuning om het financieel bewustzijn van mensen te verbeteren. Ook ondersteunt de Aegon Foundation maatschappelijke projecten.

Verschillende verzekeringen
Aegon biedt producten in pensioenen, hypotheken, beleggingen, bankzaken en verzekeringen. Zo kan je er terecht voor zowel autoverzekeringen als reisverzekeringen.

NL

Prijsgidsen

Meer informatie

1 expertbeoordelingen over Aegon

 • 6 mei 2019

  Redactie goedkoopsteautoverzekering.net

  Goedkoopsteautoverzekering.net ging voor jou op onderzoek uit en vergeleek tientallen reviews over de autoverzekeringen van de Aegon. Uit de reviews blijkt dat het afsluiten van een autoverzekering snel gaat en dat de informatie rondom de verzekeringsvoorwaarden duidelijk en helder is. Consumenten zijn te spreken over de telefonische service van Aegon, waarbij goed geluisterd en meegedacht wordt. Wel benoemen een aantal recensenten premieverhogingen na een jaar. De Aegon Autoverzekering Allrisk Royaal kreeg van MoneyView de maximale score van 5 sterren.

  Premie
  7 10
  Service
  8 10
  Keuze
  8 10
  Vergoeding
  7 10
Terug naar informatie