• Premie

  7.5
 • Service

  10
 • Informatie

  9
 • verzekering

  Afhandeling

  8

Centraal Beheer is een verzekeraar die naast reis- en woonverzekeringen ook autoverzekeringen aanbiedt. Landelijk is Centraal Beheer bekend geworden met hun hoofdvestiging in Apeldoorn. Daarbij passend kent iedereen de slogan ‘… even Apeldoorn bellen …’.

Landelijke verzekeraar
Landelijk is Centraal Beheer bekend geworden als verzekeraar met veel producten uit Apeldoorn. Daar komt ook de bekende slogan van deze verzekeraar vandaan.

De commercials sloegen zo goed aan, dat zij hiermee veel tevreden klanten vergaard hebben. Centraal Beheer behoort op dit moment tot de top autoverzekeringen: het is de grootste verzekeraar van Nederland. Dat komt mede door de goede kwaliteit die Centraal Beheer zijn verzekerden te bieden heeft.

Kwaliteit
Bij Centraal Beheer staat de kwaliteit van de autoverzekering voorop. Daardoor is de premie bij deze autoverzekeraar wel iets duurder dan bij anderen. Toch kan middels premiekorting via de werkgever de premie weer omlaag gebracht worden.

Achmea
Centraal Beheer is een merknaam van Achmea zelf. De organisatie Achmea is een zeer grote organisatie. Eureko is de eigenaar van de organisatie Achmea, welke voor 37% gefinancierd wordt door de Rabobank.

Centraal Beheer won de Customer First Award 2018 en is hiermee volgens consumenten de klantvriendelijkste verzekeraar van Nederland.

NL

Prijsgidsen

Meer informatie

1 expertbeoordelingen over Centraal Beheer

 • 9 mei 2019

  Redactie goedkoopsteautoverzekering.net

  Goedkoopsteautoverzekering.net ging voor jou op onderzoek uit en vergeleek tientallen reviews over de autoverzekeringen van Centraal Beheer. Consumenten benoemen de snelle, vriendelijke en duidelijke service. Schade wordt netjes afgehandeld. Uit de reviews blijkt dat Centraal Beheer niet voor niets de Customer First Award 2018 prijs voor klantvriendelijkheid hebben gewonnen. Bij Moneyview ontving Centraal Beheer de hoogste score van vijf sterren voor de voorwaarden.

  Premie
  7.5 10
  Service
  10 10
  Keuze
  9 10
  Vergoeding
  8 10
Terug naar informatie