• Premie

  9
 • Service

  7
 • Informatie

  7
 • verzekering

  Afhandeling

  8

De Hema is oorspronkelijk een Nederlandse keten van warenhuizen. Hema staat voor Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. Hema is niet alleen gevestigd in Nederland, maar heeft ook winkels in het buitenland. De keten heeft 800 vestigingen en opende voor het eerst haar deuren aan de Kalverstraat in 1926.

Verrassend en voordelig
Niet alleen kan je er terecht voor rookworst en verrassende cadeautjes, maar ook biedt Hema autoverzekeringen aan. De autoverzekering is een online verzekering. Je kan alles zelf online regelen. Omdat de verzekeringen online af te sluiten zijn, vallen ze onder de goedkoopste van Nederland. Niet alleen kun je je auto verzekeren, maar ook zijn er verzekeringen voor je huisdier, je fiets tot je hele huis.

Hema scoort gemiddeld een 8.4 uit 1710 beoordelingen van klanten.

NL

Prijsgidsen

Meer informatie

1 expertbeoordelingen over Hema

 • 8 mei 2019

  Redactie goedkoopsteautoverzekering.net

  Goedkoopsteautoverzekering.net ging voor jou op onderzoek uit en vergeleek tientallen reviews over de autoverzekeringen van de Hema. Consumenten zijn vooral te spreken over de lage prijs van de verzekering. Ook wordt schade snel afgehandeld. Men vindt de website prettig en overzichtelijk. De verzekering is snel en gemakkelijk af te sluiten. Ook zijn recensenten blij met de 10% korting op aankopen in de winkel die je krijgt bij het afsluiten van een verzekering. Wel vinden sommige recensenten het niet prettig dat het een online verzekering is en dat alles online geregeld moet worden.

  Premie
  9 10
  Service
  7 10
  Keuze
  7 10
  Vergoeding
  8 10
Terug naar informatie