• Premie

  7.5
 • Service

  7.5
 • Informatie

  7
 • verzekering

  Afhandeling

  8

Nationale-Nederlanden behoort tot de grootste financiële dienstverleners van Nederland met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten. Nationale-Nederland heeft een groot aanbod aan producten. Zo bieden zij verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. In 1963 fuseerden De Nederlanden van 1845 en de Nationale Levensverzekering-Bank tot Nationale-Nederlanden. De geschiedenis gaat tot 170 jaar terug.

Autoverzekeringen
Bij Nationale-Nederlanden kies je zelf de dekking die het beste bij je past. De verzekeraar biedt 24/7 service en zorgt ervoor dat schade snel wordt afgehandeld. Wanneer je niet tevreden bent, ontvang je vier keer de maandpremie terug.

NL

Prijsgidsen

Meer informatie

1 expertbeoordelingen over Nationale-Nederlanden

 • 10 mei 2019

  Redactie goedkoopsteautoverzekering.net

  Goedkoopsteautoverzekering.net ging voor jou op onderzoek uit en vergeleek tientallen reviews over de autoverzekeringen van Nationale-Nederlanden. Recensenten vinden Nationale-Nederlanden professioneel en de afhandeling van schade noemen zij snel. De klantenservice en het contact worden als goed omschreven en men vindt de prijs van de premie prima.

  Premie
  7.5 10
  Service
  7.5 10
  Keuze
  7 10
  Vergoeding
  8 10
Terug naar informatie