• Premie

  8
 • Service

  7.5
 • Informatie

  7
 • verzekering

  Afhandeling

  9

InShared is opgericht in 2009. Bij de verzekeraar kan je terecht voor verschillende verzekeringen, zoals een woonverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering en een reisverzekering. En dus voor je autoverzekering. InShared valt onder Achmea. De online schadeverzekeraar claimt alles net even anders te doen dan anderen.

Anti-graaigarantie
InShared gebruikt maar een klein vast deel van alle premies om de organisatie te runnen. Het grootste gedeelte wordt gebruikt voor snelle schadeafhandeling en uitkering. Het geld dat overblijft, geeft InShared terug aan zijn verzekerden: ”Samen werken we aan een eerlijke verzekering”.

We all benefit
Aan het eind van elk verzekeringsjaar kijkt InShared dus hoeveel geld er nog in de pot zit. Dat bedrag verdeelt de verzekeraar onder alle klanten. Hoe minder schade je hebt, hoe hoger de jaarbeloning.

 

Hieronder vind je verzekeringskaarten en polisvoorwaarden van de InShared autoverzekering.

Verzekeringskaarten:

Verzekeringskaart InShared
Verzekeringskaart Inshared – Verzekering inzittenden

Polisvoorwaarden:

Algemene voorwaarden InShared
Voorwaarden Autoverzekering InShared

InShared won in 2018 voor het tweede jaar op rij de Shopping Awards. De verzekeraar is vooruitstrevend op het gebied van schade-afhandelingen. In 2017 heeft InShared volledig digitaal schadeafhandelen geïntroduceerd. Door een intelligente ‘vragenboom’ hoeft een verzekerde geen onnodige vragen in te vullen, waardoor zelfs complexe autoschade volledig online en automatisch behandeld kan worden.

NL

Prijsgidsen

Meer informatie

1 expertbeoordelingen over InShared

 • 10 mei 2019

  Redactie goedkoopsteautoverzekering.net

  Goedkoopsteautoverzekering.net ging voor jou op onderzoek uit en vergeleek tientallen reviews over de autoverzekeringen van InShared. Recensenten schrijven dat InShared heldere informatie geeft en dat schade netjes wordt afgehandeld. De verzekering is snel en gemakkelijk af te sluiten. De website oogt erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Van Moneyview kreeg de InShared autoverzekering de maximale score van 5 sterren voor prijs en voorwaarden.

  Premie
  8 10
  Service
  7.5 10
  Keuze
  7 10
  Vergoeding
  9 10
Terug naar informatie