Online autoverzekering

Ben jij op zoek naar de beste en meest voordelige online autoverzekering? Bij ons kun je in één makkelijk overzicht online autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo kun je direct zien welke aanbieders voor jou het beste uit de bus komen. Wie weet levert je dat dus een betere en/of goedkopere autoverzekering op.

Eenvoudig vergelijken
Bij het vergelijken en/of afsluiten van een online autoverzekering dient u allereerst enkele gegevens in te vullen van uw auto. Dat gaat onder andere om het kenteken van uw auto, het aantal kilometers wat u jaarlijks rijdt, het aantal schadevrije jaren wat uw heeft, uw postcode en het type/model auto wat u rijdt. Vervolgens kunt u a direct beginnen met het vergelijken van premies van diverse verzekeraars. Wellicht dat uw oog dan al valt op een goedkoop of aantrekkelijk aanbod. U kunt dan bij de verzekeraar in kwestie vaak al direct uw autoverzekering online afsluiten. Erg makkelijk natuurlijk.

Voordelige online autoverzekering
Wanneer u minder premie voor uw verzekering wil betalen, dan is het slim om te gaan zoeken naar de goedkoopste autoverzekering. U kunt uw polis tevens voordelig maken door een hoger eigen risico te nemen of door een lage dekking af te sluiten. Een WA Volledig Casco verzekering is bijvoorbeeld vaak duur, en voor auto’s vanaf ongeveer zeven jaar oud ook niet meer relevant. Graag helpen wij u met het vergelijken van diverse online autoverzekeringen. In één overzicht kunt u zien of u wellicht elders beter en/of goedkoper verzekerd kan zijn.

Nog een manier om uw autoverzekering goedkoop te houden, is om geen schade te claimen. Uw premie wordt vastgesteld volgens een zogeheten bonus-malussysteem. Schadevrij rijden wordt daarbij beloond met een steeds verder oplopende premiekorting. Een schadeclaim zorgt ervoor dat u ’terugvalt’ op de ladder, waardoor u dus meer premie betaalt. Bij kleine schades is het soms verstandiger om deze voor eigen rekening te nemen, dan die te claimen. Op die manier kunt u dus ook in de buurt van de goedkoopste autoverzekering komen. Tevens kunt u natuurlijk beginnen met het vergelijken van het ruime aanbod aan online autoverzekeringen.

Meest gelezen

15% korting ANWB autoverzekering

Kimberly van Houwelingen
25 maart 2013

Een nieuwe auto kopen

Kimberly van Houwelingen
28 januari 2013

Beste autoverzekering

Kimberly van Houwelingen
29 januari 2013