Nationale Nederlanden autoverzekering: Twee maanden premieteruggave

Bij het afsluiten van een autoverzekering bij Nationale Nederlanden krijgt de verzekerde tijdelijk twee maanden premie terug. Let wel, deze actie duurt tot en met 30 april, dus wees er gauw bij en profiteer ook van de andere voordelen als verzekerde bij de Nationale Nederlanden.

Geen eigen risico

Premieteruggave Nationale NederlandenNationale Nederlanden autoverzekering weet als verzekeraar dat ongelukken met de auto soms in een klein hoekje zitten en dat het een geruststellend gevoel geeft als klanten weten dat ze goed zijn verzekerd. Daarom geeft autoverzekeraar Nationale Nederlanden haar klanten niet alleen hun premie terug, maar biedt zij ook een ideale autoverzekering aan zonder eigen risico. De enige voorwaarde dat hieraan is verbonden is dat de verzekerde de schade van de auto moet laten herstellen binnen het professionele schadeherstelnetwerk van Nationale Nederlanden.

Tevredenheidsgarantie

Bij het afsluiten van een autoverzekering bij Nationale Nederlanden geldt er automatisch een Teverdenheidsgarantie. Dit wil zeggen dat als de verzekerde ontevreden is over de manier waarop de schadesituatie van de auto is behandeld, er een terugbetaling geldt van vier maanden verzekeringspremie aan de betreffende klant. Hierbij moet wel rekening worden gehouden met de eis die Nationale Nederlanden heeft opgesteld, namelijk dat er voldaan moet worden aan de spelregels die aan de Tevredenheidsgarantie zijn verbonden. Meer informatie over deze spelregels zijn te vinden op de website van Nationale Nederlanden. Deze hebben in elk geval betrekking op schadegevallen die na 22 november2012 hebben plaatsgevonden.

Drie dekkingen

Klanten van Nationale Nederlanden hebben de mogelijkheid om te kiezen uit drie dekkingen, waaronder de WA, de uitgebreide dekking en de meest complete all-risk dekking. Verder kan de consument voor het afsluiten van de verzekering, online hun altijd scherp geprijsde verzekeringspremie uitrekenen.

Bekijk de autoverzekering van Nationale Nederlanden of start met vergelijken van autoverzekeringen!

Meest gelezen

15% korting ANWB autoverzekering

Kimberly van Houwelingen
25 maart 2013

Een nieuwe auto kopen

Kimberly van Houwelingen
28 januari 2013

Online autoverzekering

Kimberly van Houwelingen
29 januari 2013