Kans op gratis vakantie bij autoverzekering Kruidvat

Iedereen die nu een Kruidvat autoverzekering afsluit maakt kans op een gratis vakantie t.w.v. €3000,-. Als je nog op zoek bent naar een autoverzekering is dit een leuke unieke actie om aan mee te doen.  

Kruidvat

Kans op gratis vakantie bij autoverzekering KruidvatDoor een autoverzekering bij Kruidvat af te sluiten krijg je een unieke mogelijkheid om een vakantie te winnen ter waarde van drieduizend euro! Wees er wel snel bij, deze actie loopt namelijk tot 28 april. De winnaar zal op 27 juni 2013 bekend worden gemaakt.

Een Kruidvat autoverzekering is een van de goedkoopste autoverzekeraars in Nederland. Naast de lage premie biedt Kruidvat een hoge bonus/malus korting en kun je kans maken op het winnen van een vakantie t.w.v. drieduizend euro.

Voorwaarden

Om deel te nemen aan de actie moet je bij het afsluiten van autoverzekering eerst door de verzekering geaccepteerd worden.  Als je de gelukkige winnaar wordt van de actie kun je rekenen op een reis met een waarde van drieduizend euro. Deze reis kun je kiezen bij Sunweb. Als de gekozen reis duurder uitvalt dan drieduizend euro hoeft er  alleen het geld boven dat bedrag bijbetaald te worden. Er kan vrij gekozen worden uit alle bestemmingen en accommodaties.

Bekijk meer informatie over Kruidvat autoverzekering of vergelijk alle goedkope autoverzekeringen.

Meest gelezen

15% korting ANWB autoverzekering

Kimberly van Houwelingen
25 maart 2013

Een nieuwe auto kopen

Kimberly van Houwelingen
28 januari 2013

Online autoverzekering

Kimberly van Houwelingen
29 januari 2013