Gratis leenauto OHRA autoverzekering

Bij OHRA autoverzekering ben je altijd gegarandeerd van een auto. Of de auto nu gestolen of total loss is, maakt bij OHRA niets uit want als verzekerde kan je direct rekenen op een leenauto. Om te kunnen profiteren van de voordeel heeft de klant de keuze uit de verzekeringspaketten WA plus, Budget WA plus, All Risk en Budget All Risk.

Tijdelijke aanbieding

OHRA-AUTO_300x250OHRA biedt klanten die voor 1 juli 2013 een autoverzekering afsluiten een korting van 15% aan op hun premie in het gehele eerste jaar. Deze korting kan nog verder toenemen als er sprake is van een collectief voordeel via de werkgever. Let wel op dat deze actie enkel geldig is als er de aanvraag van de autoverzekering via internet is verricht. Voor meer informatie over deze actie kunt u op de website van OHRA de actievoorwaarden raadplegen.

No-claimkorting

Naast de tijdelijke aanbiedingen, kan een verzekerde bij OHRA profiteren van langdurige kortingen. Hieronder valt onder andere de no-claimkorting die OHRA geeft op basis van de hoeveelheid schadevrije jaren. Ook wie nog geen schadevrije jaren heeft, krijgt een no-claimkorting van 60%. Bij negen schadevrije jaren geldt er een no-claimkorting van 80% en bij veertien of meer een no-claimkorting van 82%.

Autoverzekering dat het beste past

OHRA biedt tegelijkertijd een geweldige service die uitstekend past bij elke klant. OHRA helpt haar klanten namelijk bij het kiezen van een autoverzekering dat het beste bij hun budget en wensen passen. Daarom kan je bij OHRA uit vijf verschillende autoverzekeringen kiezen die allemaal hun eigen voordelen en dekkingen hebben. Op de website van OHRA worden alle verschillen van deze autoverzekeringen voor de verzekerden naast elkaar gelegd zodat zij zelf kunnen kiezen wat zij het beste vinden passen bij hun situatie.

Meest gelezen

15% korting ANWB autoverzekering

Kimberly van Houwelingen
25 maart 2013

Een nieuwe auto kopen

Kimberly van Houwelingen
28 januari 2013

Online autoverzekering

Kimberly van Houwelingen
29 januari 2013