Gratis APK bij FBTO

De nieuwe klant van FBTO krijgt nu een gratis Algemene Periodieke Keuring (APK) aangeboden. Deze APK blijft gratis tot de opzegging van de polis. Ook krijgt de verzekerde nog eens tien procent korting op hun bestelling voor winterbanden. Door deze kortingen kan de verzekerde direct beginnen met sparen bij FBTO. De leden van FBTO krijgen ook de gelegenheid om gratis gebruik te maken van een winter- en zomercheck.

Verplicht
De Algemene Periodieke Keuring is verplicht in Nederland, maar in sommige gevallen bijzonder prijzig. Gedurende de hele periode dat een verzekerde zich aansluit bij FBTO, krijgt hij of zij de APK gratis. Het garagebedrijf waar deze keuring wordt uitgevoerd moet echter wel afspraken hebben met de verzekeraar.

Mijn FBTO

Via ‘Mijn FBTO’ kan iedere verzekerde direct een afspraak plannen met een garagebedrijf. Daarnaast kunnen verzekerden allerlei verzekeringszaken regelen. Om de prijs en samenwerking te kunnen optimaliseren, wordt de gratis APK alleen aangeboden bij door FBTO-gecontracteerde garages.

Nog meer korting
Consumenten die een autoverzekering afsluiten bij FBTO kunnen van nog meer korting profiteren. De autoverzekeraar geeft namelijk ook tien procent op winterbanden. Bovendien wordt er standard tien procent korting op het onderhoud van de auto gegeven.

Als het voertuig ter onderhoud wordt aangeboden bij een erkend garagebedrijf, kan de verzekerde aanspraak maken op een korting van tien procent. Ook is er een extra service waarbij de auto aan de binnenkant en aan de buiten kant tegen een laag tarief grondig wordt gereinigd.

Vergelijken
Niet alleen FBTO geeft kortingen op premies. Ook andere autoverzekeraars doen dat. Welke autoverzekeraars dat zijn, kan u ontdekken door autoverzekeringen te vergelijken. Het is belangrijk om in uw afweging de persoonlijke situatie mee te nemen en niet alleen naar de hoogste kortingen te kijken.

Meest gelezen

Verschillende soorten autoverzekeringen

Redactie
16 september 2012

Bonusmalus

Redactie
21 september 2012

Waarden

Redactie
25 september 2012

Reacties zijn gesloten.