Gratis APK bij FBTO autoverzekering

Profiteer van scherpe voordelen bij het afsluiten van een FBTO autoverzekering, zoals een gratis APK keuring, extra kortingen en nog veel meer. Bij FBTO moet een autoverzekering voor klanten zo eenvoudig en leuk mogelijk zijn. Daarom biedt de verzekeraar deze unieke voordelen aan voor alle autobezitters bij het afsluiten van een autoverzekering.

Het afsluiten van een FBTO autoverzekering is gemakkelijk en snel. Hierbij krijg je als verzekerde ook een gratis APK-keuring die je via MijnFBTO kan inplannen wanneer het jou het beste uitkomt. Ook is er een overzicht beschikbaar van alle mogelijke garagebedrijven waar FBTO afspraken mee heeft gemaakt en dus gratis deze APK keuringen aanbieden.

Gratis diensten

Wat een autoverzekering bij FBTO nog leuker maakt is dat de verzekerden naast deze speciale voordeel, ook profiteren van nog meer gratis diensten. Zo kan de verzekerde gebruik maken van een gratis zomer- en wintercheck bij alle garages die deze volgens FBTO aanbieden. FBTO verzekerde auto’s worden zonder enige kosten gecontroleerd op meerdere onderdelen.

En nog meer kortingen

FBTO biedt ook extra kortingen aan bij het afsluiten van een autoverzekering. Zo wordt er tien procent korting gegeven op autobanden van bekende merken bij Profile Tyrecenters. En daarbij ook tien procent korting op het onderhoud van de auto rekenen. Alle kortingen en gratis diensten gelden alleen bij de garagebedrijven die door FBTO wordt aangeboden.

Meest gelezen

15% korting ANWB autoverzekering

Kimberly van Houwelingen
25 maart 2013

Een nieuwe auto kopen

Kimberly van Houwelingen
28 januari 2013

Online autoverzekering

Kimberly van Houwelingen
29 januari 2013