Geen premieverhoging bij schade Inshared autoverzekering

Bij een Inshared autoverzekering geldt er geen premieverhoging in geval van schade. Terwijl andere autoverzekeraars flinke premieverhogingen invoeren bij schade, blijf je bij Inshared verzekerd van een vaste premie. Inshared is namelijk een autoverzekering die erin gelooft dat goed gedrag beloond moet worden. Dit is een van de vele voordelen die Inshared haar klanten biedt.

Voordelen van Inshared

geen premieverhoging Inshared autoverzekeringHet kiezen voor Inshared heeft meerdere pluspunten. In geval van noodzaak wordt er gratis vervangend vervoer aangeboden voor verzekerden. Daarnaast geeft Inshared de mogelijkheid om zonder enig probleem uit te schrijven op elk gewenste dag en kan er bij het opzeggen van de verzekering tevens een verklaring worden opgevraagd over het aantal schadevrije jaren. Bij een autoverzekering van Inshared kan er worden gekozen uit een ruim aanbod van dekkingen. Zo kan er door middel van de Bobbiedekking er zelfs voor worden gekozen om de hond en de kat te verzekeren in de auto. Een aanvullende dekking, de Bandenbundel, geeft de verzekerde zekerheid dat hij of zij in de zomer als in de winter op veilige banden rijden. Hierbij kan er ook gebruik worden gemaakt van meerdere diensten, zoals het gratis vervangen van een lekke band.

Extra beloningspunten

Naast alle voordelen die Inshared te bieden heeft, kunnen klanten van Inshared ook extra beloningspunten verdienen als zij gebruik maken van een aantal voorzieningen voor het onder meer beschermen van hun auto’s. Met deze voorzieningen worden onder andere alarminstallaties en parkeersensoren bedoeld. Er wordt hierbij ook gekeken of de auto onder de AB energieklasse valt. Op die manier krijgen klanten beloningspunten die in hun voordeel zullen werken in de toekomst.

Meest gelezen

15% korting ANWB autoverzekering

Kimberly van Houwelingen
25 maart 2013

Een nieuwe auto kopen

Kimberly van Houwelingen
28 januari 2013

Online autoverzekering

Kimberly van Houwelingen
29 januari 2013