Ditzo biedt 6 maanden pechhulp

Klanten van Ditzo krijgen zes maanden pechhulp. De aanbieding geldt alleen voor consumenten die een autoverzekering willen afsluiten met een beperkt casco-, of allriskverzekering. Alleen nieuwe klanten die tussen 15 september en 1 oktober 2014 een autoverzekering afsluiten hebben recht op zes maanden gratis pechhulp.

Aanvullende dekking

Pechhulp is een aanvullende dekking bij Ditzo. Wie gebruikmaakt van het aanbod, krijgt ook nog eens 50 procent korting op het eerste jaar. Normaal gesproken kost de dekking Pechhulp ongeveer 60 euro. De gemiddelde jaarpremie kost met korting dan nog maar 29,50 euro. De dekking is geldig in Nederland en alle andere Europese landen.

Met de dekking kan de verzekerde ook gebruikmaken van een vervangende auto, als dat nodig is. Als directe reparatie niet mogelijk is, zorgt de verzekeraar voor vervangend vervoer van passagiers. De auto zelf is verzekerd: dat houdt in dat de verzekering dus ook pechhulp dekt als de schade door iemand anders dan de verzekerde is veroorzaakt.

Korting pakken
Met de Ditzo Pechhulp-module kunnen verzekerden profiteren van 6 maanden gratis dekking en een half jaar extra korting. Volgens vergelijkingssites komt de verzekeraar als goedkoopste uit de bus met een lage premie voor deze dekking. Toch zijn er nog wel een paar aandachtspunten waar de verzekerde op moet letten.

Zo moeten geïnteresseerden voor 1 oktober een autoverzekering met Pechhulpdekking bij Ditzo afsluiten. De eerste twee maandpremies moeten qua betaling vlekkeloos verlopen. Dat houdt in dat verzekerden niet te laat mogen betalen en niet rood mogen staan op de rekening. Alleen als de verzekerde aan alle actievoorwaarden voldoet, ontvangt diegene het geld in december 2014 op de rekening. Dat kan wel even duren, vanwege de feestdagen.

Een jaar
Wie gebruik wil maken van het aanbod, zit een jaar aan de Ditzo autoverzekering vast. De polis is altijd tussentijds opzegbaar, maar dan moet de klant wel een maand van te voren bekendmaken dat hij of zij van de polis af wil. De module pechhulp kan altijd worden uitgezet.

Meest gelezen

Verschillende soorten autoverzekeringen

Redactie
16 september 2012

Bonusmalus

Redactie
21 september 2012

Waarden

Redactie
25 september 2012

Reacties zijn gesloten.