Delta Lloyd Xclusief: autoverzekering luxe auto’s

Bij Delta Lloyd autoverzekering vinden ze dat jouw exclusieve auto een speciale autoverzekering verdient. Heb jij een speciale auto voor dagelijks gebruik? Met een buitengewoon goede service bij schade of diefstal ben je bij Delta Lloyd Xclusief aan het juiste adres.

Wat is Xclusief autoverzekering

artikel Delta lloyd xclusief autoverzekeringXclusief autoverzekering is een initiatief van autoverzekeraar Delta Lloyd omdat zij begrijpen dat een speciale auto ook speciaal verzekerd moet zijn. Daarbij is de motto van Delta Lloyd autoverzekering vrijheid, flexibiliteit en maximale service bij schade of diefstal. Dit uit zich onder andere in Xclusief autoverzekering dat uit een aantrekkelijke premie en goede voorwaarden bestaat. Om jouw als klant de maximale service te geven, kan autoverzekering Xclusief volledig worden aangepast op jouw behoeften en wensen. Dit is een exclusieve verzekering van puur maatwerk.

Twee Xclusief opties

Bij deze autoverzekering heb je de optie uit twee verschillende dekkingen. De eerste mogelijkheid is ‘Xclusief Autoverzekering’. Deze autoverzekering is bedoeld voor personenauto’s die dagelijks worden gebruikt met een cataloguswaarde van minimaal 80.000 tot 200.000 euro inclusief de waarde van accessoires. De cataloguswaarde betreft de nieuwprijs van een auto, inclusief BTW en BPM(belasting personenauto’s en motorrijwielen) die je moet betalen bij het aanschaffen van een nieuwe auto.

De tweede optie dat wordt aangeboden is ‘Xclusief Autoverzekering Vrije Tijd’. De naam zegt het al, een autoverzekering voor personenauto’s die niet voor dagelijks gebruik zijn. Hierbij moet de cataloguswaarde van de auto minimaal 200.000 euro zijn. Ook geldt dat de waarde van de accessoires bij het bedrag zijn inbegrepen.

Voordelen Xclusief Autoverzekering

Bij deze speciale autoverzekering voor jouw bijzondere auto zijn natuurlijk ook extra voordelen aan verbonden. Zo ben je bij Xclusief Autoverzekering altijd verzekerd van een een scherpe premie en wordt er altijd rekening gehouden met jouw wensen. Bij schade handelt een deskundige autoschade-expert de schade meteen af, keert Delta Loyd bij diefstal dagwaarde uit en wordt een achteraf ingebouwde beveiliging gratis meeverzekerd. Ook als je in het buitenland bent, zorgt Delta Lloyd ervoor dat je maximaal kan profiteren van de voordelen met bijvoorbeeld een vergoeding bij verblijf in een hotel van 150 euro per persoon. Meer voordelen en informatie kun je hier vinden.

Meest gelezen

15% korting ANWB autoverzekering

Kimberly van Houwelingen
25 maart 2013

Een nieuwe auto kopen

Kimberly van Houwelingen
28 januari 2013

Online autoverzekering

Kimberly van Houwelingen
29 januari 2013