WitGeld

WitGeld is een zelfstandige en onafhankelijke financiële dienstverlener en aanbieder van diverse verzekeringen. Deze verzekeringen worden zo eerlijk mogelijk aangeboden, wat het leven van de verzekerde gemakkelijker moet maken. WitGeld heeft twee verzekeraars als partners en risicodrager voor hun verzekeringen: de Nationale Nederlanden en TAF.

Eerlijk en betrouwbaar
In de visie van WitGeld moet een autoverzekeraar eerlijk en betrouwbaar zijn. Verder doet WitGeld er alles aan om de verzekerde van zoveel mogelijk gemak te voorzien. De dekkingen van de verzekeringsproducten van WitGeld zijn zeer uitgebreid en betrouwbaar. Diverse onafhankelijke partijen hebben deze autoverzekeraar positief beoordeeld.

Gemak
De verzekeringsproducten van WitGeld worden tegen een eerlijke prijs aangeboden. Daarnaast kan men gemakkelijk via het internet een autoverzekering afsluiten. De persoonsgegevens van de verzekerde kan zelf door de klant gewijzigd worden, evenals de dekking van de verzekering.

Afhandelen van schade
Wanneer je schade rijdt, is dat een vervelende gebeurtenis. Autoverzekeraar WitGeld begrijpt dat daarom de schade-afhandeling zo snel en goed mogelijk geregeld moet worden. Dankzij de speciale schade-afhandeling pagina kunnen verzekerden de zorg en aandacht krijgen die schade aan de auto verdient.

Meest gelezen

ANWB

Redactie

Delta Lloyd

Redactie

FBTO

Redactie

Reacties zijn gesloten.