Polis Direct

Polis Direct is een verzekeraar die sinds 1995 actief is op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot specialist in autoverzekeringen. Naast de autoverzekeringen biedt Polis Direct inmiddels ook reis- en inboedelverzekeringen aan. Toch vergeet Polis Direct niet waar het ooit groot mee geworden is: de autoverzekering.

Dienstverlening
Bij Polis Direct staat een goede dienstverlening hoog in het vaandel. Met ruim 120.000 afgesloten verzekeringen is Polis Direct de vijfde onafhankelijke particuliere verzekeringsmaatschappij van Nederland. Polis Direct is geen zelfstandige verzekeraar, maar label van Bovemij Financiële Diensten.

Bij verschillende vergelijkingssite weet Polis Direct onder 41 autoverzekeringen een stevige positie in de top-10 vast te houden. Gemiddeld scoort deze autoverzekeraar een 8 op de prijs/kwaliteitsverhouding.

Schade
Wie schade oploopt met de auto, mag bij Polis Direct zelf kiezen hoe de verzekeraar met de schade om moet gaan. Zo mag de bestuurder zelf kiezen bij welk schadeherstelbedrijf hij of zij de schade laat herstellen. Wel raadt Polis Direct altijd een BOVAG-bedrijf aan, zodat de schade volgens de wettelijke voorschriften gerepareerd kan worden.

Altijd bereikbaar
Bij veel verzekeraars werkt de klantenservice slechts vijf dagen in de week. Niet bij Polis Direct. Op werkdagen kunnen klanten tussen 08.00 en 20.00 telefonisch met hun vragen terecht. Op zaterdag is dat tussen 10.000 en 15.00.

Mocht de telefoon niet beantwoord worden, dan is Polis Direct altijd bereikbaar via het internet. Na ontvangst van het e-mailbericht zal Polis Direct er alles aandoen om de vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Voor het beantwoorden van mails gelden strikte reactietermijnen voor medewerkers. Op deze manier probeert Polis Direct zo bereikbaar mogelijk te zijn voor hun klanten.

Meest gelezen

ANWB

Redactie

Delta Lloyd

Redactie

FBTO

Redactie

Reacties zijn gesloten.