Onna Onna

Onna Onna is een autoverzekeraar die zich voornamelijk op vrouwen richt. Uiteraard is het ook voor mannen toegestaan om een autoverzekering af te sluiten bij deze vrouwelijke autoverzekeraar. Voor Onna onna is verzekeren ‘iets moois’. Onna Onna is al sinds 2008 actief op de autoverzekeringsmarkt.

Deskundigheid
Bij Onna Onna staat deskundigheid voorop. Volgens deze verzekeraar is de auto verzekeren tegen autoschade niet ‘spannend of sexy’, maar wel noodzaak. De helpdesk van Onna Onna probeert hun klanten zo vriendelijk mogelijk te woord te staan.

Aangezien deze autoverzekeraar voornamelijk voor vrouwen is, voert Onna Onna dan ook de normen en waarden door in de polissen die voornamelijk bij vrouwen horen. Ze hebben oog voor overige verzekerden en voor detail.

Oprichting
Onna Onna trad in 2008 toe op de verzekeringsmarkt, en is ‘vriendinnetje’ van verzekeringspartner AEGON. Sinds 2008 hebben al meer dan tienduizenden vrouwen een autoverzekering bij deze verzekeraar afgesloten.

Om kosten te besparen, werkt Onna Onna samen met gerenommeerde schadeherstelbedrijven. Daarmee krijgt de verzekerde recht op uitgebreide garantie en worden er heldere afspraken gemaakt. Dankzij het soort ‘natura-restitutie’ gaat de rekening van het herstel rechtstreeks naar de verzekeraar. Je hoeft zelf dus niets voor te schieten.

Meest gelezen

ANWB

Redactie

Delta Lloyd

Redactie

FBTO

Redactie

Reacties zijn gesloten.