Kruidvat

Het is een rare eend in de bijt: een drogisterij die verzekeringen aanbiedt. Toch maakt Kruidvat Verzekeringen het afsluiten van een reis- of autoverzekering mogelijk. De verzekeraar werkt bij het aanbieden van reis- en autoverzekeringen samen met verzekeraar Aegon. Alle polissen die bij Kruidvat worden afgesloten, behoren toe aan verzekeraar Aegon.

Januari 2011
Sinds 1 januari 2011 is Kruidvat Verzekeringen een speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Alle verzekeringen van Kruidvat worden 100% procent gedekt door verzekeraar Aegon, die voor de volledige 100% risicodrager van Kruidvat Verzekeringen is.

Officieel staat Kruidvat ingeschreven in samenwerking met Aegon. Kruidvat Retail B.V. biedt diverse verzekeringsproducten aan, zoals huisdierenverzekeringen, reisverzekeringen en natuurlijk de autoverzekering.

Online gemak
Als je de polis tussentijds wilt wijzigen, is dat bij Kruidvat geen enkel probleem. Wijzigingen kunnen gemakkelijk doorgevoerd worden middels een online formulier. Zo ben je geen tijd kwijt aan het uitschrijven van een eindeloos lang formulier, en het scheelt je ook nog een postzegel.

De autoverzekering regelen kan dus gemakkelijk vanuit je luie stoel via de telefoon of via het internet. Ook biedt Kruidvat aanvullende verzekeringen bovenop de autoverzekering. Dat is onderdeel van de klantvriendelijkheid, die Kruidvat hoog in het vaandel staan heeft.

Meest gelezen

ANWB

Redactie

Delta Lloyd

Redactie

FBTO

Redactie

Reacties zijn gesloten.