• Premie

  9
 • Service

  9
 • Informatie

  7
 • verzekering

  Afhandeling

  8

ABN AMRO is een ondernemende bank met de focus op Noordwest-Europa. De doelstelling van ABN AMRO is: banking for better, for generations to come. Door de juiste keuzes te maken wil ABN AMRO een positieve en duurzame bijdrage leveren aan de maatschappij. De bank is opgericht door samenvoeging van de Nederlandse takken van Fortis en ABN AMRO Holding N.V.

ABN AMRO en verzekeringen
Naast de rol die ABN AMRO als bank vervult, kan je er ook terecht voor verzekeringen. ABN AMRO biedt zowel particuliere als zakelijke verzekeringen aan. Zo zijn er particuliere verzekeringsproducten voor reizen, wonen, leven, vermogen, auto en studenten. Voor autoverzekeringen is er keuze uit een Wettelijke Aanprakelijkheid autoverzekering (WA), Beperkt Casco autoverzekering en een Volledig Casco autoverzekering.

De ABN AMRO Autoverzekering komt als goed en voordelig uit de jaarlijkse test voor autoverzekeringen van de Consumentenbond (Geldgids 7, december 2018).

NL

Prijsgidsen

Meer informatie

1 expertbeoordelingen over ABN AMRO

 • 8 mei 2019

  Redactie goedkoopsteautoverzekering.net

  Goedkoopsteautoverzekering.net ging voor jou op onderzoek uit en vergeleek tientallen reviews over de autoverzekeringen van de ABN AMRO. Men benoemt de goede service en het vriendelijke contact met medewerkers. Opvallend veel recensenten noemen de snelle afhandeling van problemen. Ook worden gebruiksvriendelijkheid en heldere uitleg benoemd. Moneyview gaf de ABN AMRO autoverzekering de maximale score van 5 sterren voor de voorwaarden.

  Premie
  9 10
  Service
  9 10
  Keuze
  7 10
  Vergoeding
  8 10
Terug naar informatie