Hoe wij autoverzekeringen vergelijken

Hoe werkt de vergelijking?

Wat doet GoedkoopsteAutoverzekering.net  voor de consument?

GoedkoopsteAutoverzekering.net geeft een zo compleet mogelijk overzicht van aanbieders van autoverzekeringen op basis van prijs en dekking.

Via GoedkoopsteAutoverzekering.net kunt u verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Vervolgens kunt u de gewenste verzekering op de website van de desbetreffende verzekeraar afsluiten.

Dit bekent voor u dat wij u voorzien van informatie over financiële producten. Op basis van deze informatie beoordeelt u zelf of een product bij u past en bij uw financiële situatie.

Indien bezoekers een overeenkomst aangaan met een verzekeraar (een verzekering afsluiten) dankzij GoedkoopsteAutoverzekering.net  is dit met de verzekeringsmaatschappij en niet met GoedkoopsteAutoverzekering.net. Zodoende is het aanspreekpunt voor de consument gedurende de looptijd de verzekeraar zelf.

Hoe volledig is onze vergelijking?

Wij vergelijken de verzekeringen van de verzekeraars waarvan wij over productinformatie beschikken en met wie wij  een overeenkomst hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies. Wij werken voor autoverzekeringen samen met de volgende verzekeraars:

Inshared, zelf, ohra, fbto, centraal beheer, onna onaa, univé, polis direct, aegon, nationale nederlanden, delta lloyd

Hoe vergelijken wij?

Om de vergelijking voor autoverzekeringen te kunnen, heeft u de mogelijkheid om filters aan te passen en bepaalde gegevens in te voeren. Deze gegevens gebruiken wij om de laagste premie te berekenen.

Alle autoverzekeringen waarvoor wij bemiddelen die voldoen aan de door u gewenste dekking tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij worden de getoonde verzekeraars getoond op basis van de maandpremie waarbij de goedkoopste bovenaan staat. De door ons ontvangen commissie heeft geen invloed op de getoonde resultaten.

Online Autoverzekeringen die wij vergelijken:

Wij vergelijken vrijwel alle online verzekeraars die de beste premies hebben. Namelijke:

Ohra, Zelf, Inshared, Centraal Beheer Achmea, FBTO, Univé, Aegon, Nationale Nederlanden, Generalli, Hema, Ditzo en ABN Amro.

Waar verdient GoedkoopsteAutoverzekering.net aan?

Wanneer u via onze website een autoverzekering afsluit ontvangen wij hiervoor een eenmalige provisie van de verzekeraar. Deze provisie kan een vast bedrag betreffen, onafhankelijk van de gekozen dekking, of een variabel bedrag uitgedrukt als percentage van de premie van de afgesloten verzekering. De hoeveelheid provisie die wij ontvangen van verzekeraars weegt uitdrukkelijk niet mee in de presentatie of ordening van de vergelijking.

Voor meer informatie gaat u naar de over ons pagina.

Voor vragen van algemene aard vragen wij u contact met ons op te nemen via het contact formulier op de homepage.

U kunt geen rechten ontlenen aan de door ons getoonde prijzen en premies.