Centraal Beheer Achmea is een verzekeraar die naast reis- en woonverzekeringen ook autoverzekeringen aanbiedt. Landelijk is Centraal Beheer Achmea bekend geworden met hun hoofdvestiging in Apeldoorn. Daarbij passend kent iedereen de slogan ‘… even Apeldoorn bellen …’.

Landelijke verzekeraar
Landelijk is Centraal Beheer Achmea bekend geworden als verzekeraar met veel producten uit Apeldoorn. Daar komt ook de bekende slogan van deze verzekeraar vandaan.

De commercials sloegen zo goed aan, dat zij hiermee veel tevreden klanten vergaard hebben. Centraal Beheer Achmea behoort op dit moment tot de top autoverzekeringen: het is de grootste verzekeraar van Nederland. Dat komt mede door de goede kwaliteit die Centraal Beheer zijn verzekerden te bieden heeft.

Kwaliteit
Bij Centraal Beheer Achmea staat de kwaliteit van de autoverzekering voorop. Daardoor is de premie bij deze autoverzekeraar wel iets duurder dan bij anderen. Toch kan middels premiekorting via de werkgever de premie weer omlaag gebracht worden.

Achmea
Centraal Beheer Achmea is een merknaam van Achmea zelf. De organisatie Achmea is een zeer grote organisatie. Eureko is de eigenaar van de organisatie Achmea, welke voor 37% gefinancierd wordt door de Rabobank.

NL

Prijsgidsen

Meer informatie

1 klantbeoordelingen over Centraal Beheer